Home » » Matematik öğretmeni dehşet saçtı...

Matematik öğretmeni dehşet saçtı...

Yazar gölge on 7 Şubat 2014 Cuma | 14:25


Matematik öğretmeni Esenyurt’ta dehşet saçtı...

Matematik öğretmeni olan Erol Emiroğlu (38), kızını almak için gittiği Esenyurt Kıraçtaki eniştesinin evinde tartıştığı eniştesi Sezgin Özcan (39) ile kız kardeşi Hatice Özcanı (37) bıçaklayarak öldürdü.

Eklenme Tarihi: 07.02.2014 09:23
reklam
Matematik öğretmeni olan Erol Emiroğlu (38), hemşirelik yapan eşi G.E.’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası aldı. Buna rağmen eşinin evine giden Emiroğlu, genç kadının polisi aramasıyla gözaltına alındı. Daha önce psikolojik tedavi gören Emiroğlu, savcılık kararıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

2 KİŞİ YARALI

Taburcu edildikten sonra kızının, kız kardeşi Hatice Özcan’ın Esenyurt’taki evinde olduğunu öğrenen Emiroğlu, bu eve gitti. Emiroğlu iddiaya göre evde eniştesi Sezgin Özcan’dan bira almasını istedi. Emiroğlu’nun kızı S. babasına karşı geldi. Emiroğlu’nun kızına tepki göstermesi üzerine S. eve gitmek istediğini söyleyip kapıya yöneldi. Emiroğlu, kızının gitmesini engellemek için önüne durdu. Eniştesi Sezgin ve kız kardeşi Hatice de Emiroğlu’na karşı çıkıp “Gitmek istiyorsa gitsin” dedi. Sinirlenen Emiroğlu, cebinden çıkardığı sustalı bıçakla kız kardeşi ve eniştesine saldırdı. Özcan çifti olay yerinde can verdi. Gürültüyü duyan ve alt katta oturan Sezgin Özcan’ın annesi Halime (65) ile eşi Hikmet Özcan (66) daireye girdi. Saldırgan, onları da yaraladıktan sonra kaçtı. S.’nin haber vermesi üzerine olay yerine giden polis, Emiroğlu’nu yakaladı. Halime ve Hikmet Özcan tedavi altına alındı.

KAYNAK: Müslim SARIYAR/Habertürk
Beğen Ekle :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger