Home » , , » Sarıgül ve Çapan Esenyurt'da Miting Yaptı

Sarıgül ve Çapan Esenyurt'da Miting Yaptı

Yazar gölge on 2 Şubat 2014 Pazar | 17:17



CHP istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, pazar gününü bölgemizde geçirdi. Önce Beylikdüzüne uğrayarak seçim irtibat bürosu açan Sarıgül, ardından Esenyurtta Gürbüz Çapanla birlikte Esenyurtluları selamladı. Sarıgüle, Beylikdüzü ve



 CHP Adayları Gürbüz Çapan ve Mustafa Sarıgül, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde bir araya geldiler. Onbinlerce kişinin katıldığı mitingde yer darlığı nedeniyle zaman zaman izdihamlar yaşandı. Esenyurt halkı iktidar değişimi için güçlü sloganlar attı.

CHP Adayları Gürbüz Çapan ve Mustafa Sarıgül, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde bir araya geldiler. Onbinlerce kişinin katıldığı mitingde yer darlığı nedeniyle zaman zaman izdihamlar yaşandı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Beylikdüzü ve Esenyurt’ta vatandaşlarla buluştu.


"OYUN BİTTİ, OYUNLARINI BOZMAYA GELDİK"

"İstanbul İstanbul'dan yönetilecek" diyen Sarıgül, "İstanbulumuzda Türkiye'mizde senin savcın, benim savcım senin hakimin benim hakimim olmaz. Senin polisin benim polisim olmaz. Herkese göre ayrı hukuk olmaz. Onun için bu seçim sıradan bir yerel seçim değil. Ankara'daki malum kişi, oyun bitti. Oyunlarınızı bozuyoruz. Hakkın ve hukukun olmadığı yerde barış olmaz. Barışın olmadığı yerde huzur olmaz. Ayrımsız bir İstanbul için bu seçim sıradan bir seçim değildir. Oyun bitti. Oyunlarını bozmaya geldik" dedi.

Her iki ilçede de yoğun ilgiyle karşılaşan Sarıgül, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan’la el ele verdi, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Esenyurtluları selamladı.

“İSTANBUL’U DA ESENYURT’U DA ALACAĞIZ”

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan ise, “İstanbul'u da, Esenyurt'u da alacağız. Demokrasinin, zenginliğin ve kardeşliğin yurdu, Esenyurt. Çok yakında! Biz kimsenin askeri değiliz. Biz Mustafa Kemal'in de, Gezi Direnişi'ndeki çocukların da, Van'da üşüyenlerin de yoldaşıyız” dedi.

www.yerelgaste.com
Beğen Ekle :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger