Home » » Çetin Yılmaz, dünyaevinde

Çetin Yılmaz, dünyaevinde

Yazar romeo on 5 Kasım 2012 Pazartesi | 21:57


BİR ÖMÜR BOYU Çetin Yılmaz, ‘kutsal’ dediği evliliği ömürleri yettiğince devam ettireceklerini söyledi. Bölgenin sevilen ve tanınan gazetecilerinden Alternatif Doğuş’un imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz, iletişim uzmanı Nilgün Şahinkaya ile dillere destan bir düğünde evlendi

   Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz, Aqua Dolphin Su Parkı’nda gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi. İletişim uzmanı Nilgün Şahinkaya ile birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Yılmaz’ın düğünü, tanınmış isimleri bir araya getirdi. Katılımın yoğun olduğu düğünde adeta izdiham yaşandı.
Gazeteci şahitler
Yılmaz çiftinin nikahını Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hadi Akmugan kıyarken, nikah şahitliklerini ise Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, işadamı Cemal Çoban ve Akşam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Dolu ile Gelecek Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihan Güner yaptılar. Nikah sırasında sık sık su içerek konuklara neşeli dakikalar yaşatan Çetin Yılmaz, eşi Nilgün Şahinkaya’nın da “evet” demesiyle evliliğe adım attı.
Kutsal bir müessese
Sanat, siyaset, medya ve spor dünyasının yoğun ilgi gösterdiği düğünde konuklarıyla tek tek ilgilenen gazeteci Çetin Yılmaz, “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan aile büyüklerime, arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Evlilik kutsal bir müessese ve biz bu müesseseyi ömrümüz yettiğince devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
Düğünde sahne alan Mehmet Yılmaz, Murat Zorba, Sefa Güneş, Kemal Karabulut, Rahmi Akkuş da gecenin geç saatlerine kadar konukları eğlendirdiler.
Beğen Ekle :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger