Home » » Albaraka Esenyurt’ta Şubesini Açtı

Albaraka Esenyurt’ta Şubesini Açtı

Yazar romeo on 5 Kasım 2012 Pazartesi | 21:43




Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş Esenyurt’un yeni iş merkezi olan Han Plus’ta 113’üncü şubesinin açılışını yaptı.

Esenyurt’un seçkin simalarının bulunduğu açılış programına, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz, Albaraka Türk Bankası Genel müdürü Fahrettin Yahşi, Esenyurt Belediye başkan yardımcıları, Başkan danışmanları, Meclis üyeleri, İşadamları, Banka müdürleri ve banka yöneticileri de katıldı.

Müftü Yavuz’un duası ile açıldı
Esenyurt ilçesi Doğan Araslı caddesi Han Plus iş merkezinde açılan, Albaraka Türk bankası verilen kokteylin ardından, müftü Hayrullah Yavuz’un okuduğu dua sonrası açılış kurdelasını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Albaraka Türk genel müdürü Fahrettin Yahşi, müftü Hayrullah Yavuz ve şube müdürü Mahmut Dursunoğlu birlikte kesti.

Kadıoğlu “ Önce yoktu şimdi var”
Başkan Kadıoğlu, Esenyurt’a çok sayıda banka şubesinin geldiğini Albaraka Taük’ünde ilçede şube açmasının sevindirici olduğunu belirtti. Kadıoğlu “ Yaptığı bankacılık sistemi ile Albaraka Türk, umuyorum ki bölgeye katkısı olacak ve insanımıza faydalı hizmet sağlayacaktır.
Bu kadar bankanın Esenyurt’a gelmesinin sebebi, sürekli yaptığımız hizmetler karşısında bütün bankalar bölgede olmayı tercih ediyor. Önceden Esenyurt’ta neden bu kadar banka şubesi yoktu.Çünkü biz hizmet ve yatırım yaparak böyle işletmeleri, teşvik ediyoruz. Artık
Esenyurt’lu vatandaş İlçe dışına çıkmadan her türlü hizmeti burada almaktadır. Albaraka Türk bankasının Bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fahrettin Yahşi “ İzliyor ve takdir ediyoruz”
Albaraka Türk Bankası Genel müdürü Fahrettin Yahşi “ Esenyurt İlçesine yakın bir bölge olan, Hadımköy’deki şubemizden sonra Esenyurt ilçesinin tam merkezinde bulunan ikinci şubemizi bugün açıyoruz. Esenyurt’un hızla kalkınması ve gelişmesini yakından takip ediyoruz. Bu bölgede ikinci şube açma nedenimiz, Belediye başkanı ve ekibinin Esenyurt’ta hayata geçirdiği dev yatırım ve hizmetlerden dolayıdır. Başkan Necmi Kadıoğlu’nun çalışmalarını ilgiyle izliyor ve takdir ediyoruz. Albaraka Türk’ün burada olmasının sebebi, Esenyurt Belediyesinin başarılı hizmetleri bizi şube açmaya teşvik etmiştir. Esenyurt halkına hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğen Ekle :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger