Home » , » Esenyurtlu konutzedeler 10 şubatta buluşuyor

Esenyurtlu konutzedeler 10 şubatta buluşuyor

Yazar durajans on 8 Şubat 2013 Cuma | 00:07


Esenyurt’ta yükselen yaklaşık 25 civarındaki projeden ev alan konutzedeler 10 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde inşa edilen Fi Tower önünde buluşacak. Yapacakları basın açıklaması ile kamuoyunun ve yetkililerin dikkatini yaşadıkları mağduriyetlere çekmeye çalışacaklar.

Facebook’ta kurdukları gruplarda duyurular yapan ve diğer mağdurlara ulaşmaya çalışan konutzedeler, 10 Şubat’ta yapılacak buluşmanın hazırlıklarına başladılar.

yerelgaste
Beğen Ekle :

+ yorum + 1 yorum

8 Şubat 2013 00:53

Bir bir zahmetle vatandaş ev alıyor sonra bir sürü sorun. Mütahitlere belediye ruhsat vermiyormu? Bina yapılırken kontrol etmiyormu planları nasıl yapıldığına bakmıyormu? Ruhsata para ver, belediyeye para ver oraya buraya para yatır birde inşaat malzemesine gelen zamlar mütahit evi satıyor , vatandaş tapuda hiç bir sorun yaşamıyor tapusunu alıyor sonra bir sürü sıkıntıyla uğraşıyor madem bitmemiş iskan yok tapu niye veriyorsun, iskanıda veren belediye vermeyende belediye, ruhsatlı bina kaçak değil alana kadar hiç bir sorun yok aldıktan sonra elektrik şantiye elektiriği, su yok ve daha bir sürü sıkıntı amaç para para para

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger