Home » , » Esenyurt İstiklal Mahallesi kapalı pazar ve otopark açılışı

Esenyurt İstiklal Mahallesi kapalı pazar ve otopark açılışı

Yazar gölge on 9 Şubat 2014 Pazar | 14:09


Esenyurt Belediye Başkanı sn. Necmi Kadıoğlu, yapımı tamamlanan İstiklal Mahallesi kapalı pazar ve otopark yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar ve otoparkın açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve çok sayıda Esenyurtlu vatandaş katıldı.

“KIRAÇ DAHADA MODERN OLACAK”
Eski tip pazar anlayışını ortadan kaldırdıklarına dikkat çeken Başkan Kadıoğlu, "Böyle pazarları yapmaya devam ediyoruz. Yapılacak en az üç pazarımız daha var. İleride bunu daha iyi anlayacaksınız. Bu alanı kompleks haline getirdik. Burada 4 minareli camimiz olacak. Altında çocuklarımızın kuran eğitimi görecekleri külliyemiz. Köşede geçici imam hatip lisesini açtık. Karşıda bulunan arsalardan bir tanesini imam hatip lisesine çevirerek burayı da oraya taşıyacağız. Eski Kıraç köyümüzü değiştirecek projemizi hazırlıyoruz. Buradaki gecekondular kalkacak. Burası modern hale gelecek” şeklinde konuştu.

Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmanın ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile birlikte kurdele keserek kapalı pazar ve otopark açılışını gerçekleştirdi.
Beğen Ekle :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Esenyurt Aktüel Haber - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger